Lightcity Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

AAN- EN VERKOOP
Wij helpen u naar de volgende stap

in uw wooncarrière.

woning aankopen en verkopen

Uw woning verkopen

Een woning verkopen is iets dat u niet vaak in uw leven zal doen, terwijl het toch van belang is dat u goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op de markt en precies weet welke stap u wanneer moet zetten. Voor ons is dit ons dagelijkse werk en hebben wij al vele blije klanten mogen helpen bij het verkopen van hun woning. Wij bieden u veel mogelijkheden en flexibiliteit tijdens uw verkoopproces. Service zoals u dit wenst! 

 

Contact opnemen

visual

visual

Uw droomwoning kopen

Wilt u binnenkort een huis aankopen? Neem dan uw eigen aankoopmakelaar van Lightcity Housing mee naar de tweede bezichtiging. Wij zijn op de hoogte van het laatste aanbod op de markt, inspecteren de beoogde woning grondig en zorgen door middel van onderhandelingen voor de gunstigste aankoopprijs en voorwaarden. Wij handelen het aankoopproces netjes voor u af, zodat u zorgeloos kunt gaan genieten van uw nieuwe woning. Aankopen zonder verrassingen.

Contact opnemen

Meer informatie? Neem contact met ons op

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms